Foreningen Drupal Norge

Public group 18 medlemmer

Foreningen Drupal Norge

• Vinnere av et års abonnement på drupalize.me ble Per Andre Rønsen og Kevin Kaland. Drupalize.me var gullsponsor for vår Drupalcamp Oslo 2020. Vi gratulerer vinnerne!

• Det første styremøtet i 2021 er nettopp ferdig!

Fokuset nå er å etablere noen nye retningslinjer for å være firmamedlem/partner av Drupal Norge. Ideen er å etablere en felles forståelse og forventning rundt å bidra til at Drupal Norge kommer seg videre opp og fram.
    I tillegg sikter vi inn mot Global Contribution Weekend 2021 - en årlig Drupal-event for internasjonalt samarbeid. Det er et bra sted å starte om du vil komme i gang med open source for Drupal.

• På DrupalCampen før jul annonserte vi en premie til en av dem som fylte ut skjema for tilbakemelding for campen.

Det ble trukket 2 vinnere som får 1 års abonnement på drupalize.me - som anses å være de beste instruksjonsvideoene for å lære seg Drupal der ute. Vinnerne er:
    - [~1691]
    - [~1380]

Gratulerer til begge!
    Og det er ikke for sent å gi en liten tilbakemelding på campen - om du vil bidre til Drupal Open Source akkurat i dag:

• Årets første styremøte ble avholdt i formiddag. Takk til resten av styret for et godt møte. Vi har blitt enige om å gjøre oss både mer synlige og åpne. Første skritt er å dele referatene åpent for alle samt poste sammendrag her utover året - dette innlegget er altså det første :)

Det jobbes med ferdigstillelse av nye drupal.no som Truls Yggeseth, Sven Ryen og Erik Falster står i spissen for. Vi jobber konkret med Global Contribution Weekend som skjer i slutten av januar, samt DrupalCamp Oslo som arrangeres i Q4 2020. Datoene spikres i løpet av en måneds tid. Vi oppretter en avstemming på Slack nå i januar.

Hele referatet + starten på agendaen til neste styremøte finner du her:

• Heisann.
    Helt ny på Drupal. Vil installere den lokalt på min linux boks og bli kjent. Tidligere brukt Joomla og WordPress.