Drupalcamp 2019

eiriksm
eiriksm • 19 november 2018
8 comments
Total amount of likes 3 likes

Hei!

Det er ikke noen grunn til å hvile på laubærene etter en vellykket camp, og vi satser på å komme igang med forberedelser til neste år ganske kjapt.

En ting som er et tema er dato, som er kjekt å få spikret ganske tidlig. Neste år kommer Drupalcon Europe til å være i månedsskiftet oktober/november så styret har kommet opp med forslaget om å ha Drupal Camp Oslo i starten av september. Hva synes folk om dette?

Vi vil også samtidig minne om at om noen synes det høres artig eller interessant ut å være med å arrangere Drupal camp, så er det veldig velkomment. Du kan bidra på mange måter, og det kan være så mye og så lite jobb som du vil eller ønsker. Kommenter gjerne her om du ønsker det, så skal vi få involvert deg!

Mvh Eirik og resten Styret i Drupal Norge.

Comments (8)

Thor Andre Gretland
Thor Andre Gretland

Tror det er lurt å ha campen i begynnelsen av oktober, selv om vi er nærmere DrupalCon. For å sikre at vi både får planlagt, invitert og markedsført campen er det fint å ikke være for tett på sommeren.

Sånn ellers: Jeg med på å arrangere camp :)

Thor Andre Gretland
Thor Andre Gretland

Gjort litt research nå, og foreslår 4.–5. oktober som Camp-dato.

Har sjekket ut:
- Klassikerbommerten: Vi unngår cup-finalen (8. desember)
- https://www.drupical.com melder ikke om noen arrangement i nærheten (bortsett fra da DrupalCon Amsterdam (28. okt. - 1. nov.)
- Ticketmaster melder ikke om noen store, internasjonale konserter - hverken i Oslo (eller Europa forøvrig)

Jan-Helge Hansen
Jan-Helge Hansen

Etter å ha tenkt litt mer på det etter styremøtet, er jeg litt enig med Thor André. Det blir veldig kort tid til markedsføring om man skal ha det i starten av september. Og jeg vet ikke hvor mange som bestemmer seg for sånt før sommeren, når det skjer på høsten.

3,5 uker fra camp til DrupalCon Amsterdam er vel nok avstand?

Kevin Kaland
Kevin Kaland

Eg slutter meg til oktoberforslaget også. Spesielt om punktet med å unngå å vera tett på sommaren. Det er viktig i den norske samanhengen...ting begynner såvidt å skje igjen frå 18. august! Best å ha litt pusterom der.

Paul Kenneth Egell-Johnsen
Paul Kenneth Egell-Johnsen

Skole, kulturskole, stall, og andre aktiviteter har oppkjøring i slutten av august, begynnelsen av september, så det er alltid en vanskelig tid.

Jeg vil gjerne på mine første Drupal-samlinger, så jeg tildreder begynnelsen av oktober.


Please logg inn or sign up to comment.