Drupal Global Contribution Weekend 2019

Truls S. Yggeseth
Truls S. Yggeseth • 11 januar 2019
0 comments
Total amount of likes 1 like

Godt nyttår!

Nå nærmer det seg den internasjonale Drupal Contribution Weekend 2019. Tidligere het det Global Sprint Weekend og skjer i år over hele verden helgen 25.-27. januar. En sprint er en tidsavgrenset økt der man jobber sammen, enten fysisk eller virtuelt. Målet er ikke først og fremst at dette er en foredrags- eller opplæringssamling, men at man møtes for å kode sammen uavhengig av hvor mye erfaring man har, løse problemer, få hjelp av andre eller skape ny Drupal-funksjonalitet og/eller bidra til contrib (offentlige) moduler, temaer, distribusjoner.

Foreningen for Drupal Norge oppfordrer alle som er interessert til å enten samles i en storby, eller jobbe virtuelt med en annen gruppe for eksempel via Slack/Google Hangouts denne helgen. Vi, foreningen, kan stille opp med å opprette en felles norsk kanal.

Om du har bidratt med noe eller om dette blir første gang, så er du like hjertelig velkommen. Det gjelder også de som er mest kjent med Drupal 7 og er nysgjerrige på Drupal 8, eller for de som har første kontakt med Drupal. Både norske og internasjonale utviklere er her for oss og hjelper gjerne. Alle bidrag er like gode. Dette er en fin mulighet til å bli kjent med Drupal-miljøet i Norge og resten av verden.

Høres det interessant ut? Lik gjerne innlegget og spre dette for å få med resten av dine venner og kollega på en uforglemmelig coding-helg! ;)

 

Med vennlig hilsen,
Truls S. Yggeseth og resten Styret i Drupal Norge.

Be the first one to comment


Please logg inn or sign up to comment.